Projecte de mk social sobre la crisi climàtica

Este curs 2021-22 dintre del projecte d’aprenentatge-servei que fem a l’assignatura marketing social i polític hem col.laborat amb l’ONG Pankara i un dels seus responsables Òscar Climent.

Campanya de mk social sobre la crisi climàtica

L’alumnat de l’assignatura ha gestionat una campanya de marketing social per conscienciar sobre els riscos que suposa la crisi climàtica i les acciones que podem dur a terme per tal de fer-li front.

Exemples de producte audiovisual sobre la crisi climàtica fet per l’alumnat:

Durant el semestre cada grup ha treballat quatre temes: la reducció en el consum de plàstics, els perills del consumisme, educar per reduir el desperdici d’aliments per part de xiquetes i xiquets i el foment del consum de productes de proximitat.

Entre les obres artístiques fetes s’han creat productes audiovisuals de cada tema, spots que han participat en el concurs organitzat per l’Ajuntament de Castelló i l’ONG Pankara. A l’espai cultural del Menador, a Castelló de la Plana, es van lliurar els premis el dimarts 25 de gener. Dos dels grups d’alumnat de l’assignatura han rebut premis: el primer i el tercer. A més, un grup d’alumnes de publicitat i relacions públiques que també han participat en el projecte, baix la direcció del professor José Antonio Aguilar, ha guanyat el segon premi.

Així mateix, en el projecte cal destacar la participació individual o col.lectiva de grups d’artistes. Podem destacar la peça teatral de la Fundació Maset de Frater de Castelló, sota la direcció de Tino Pons.

I també, molt destacada ha estat la creacio d’un grafit per part de l’artista Lucás Adrián Rocher. El seu procés de creació ha estat gravat per l’alumne Alexandro Hiam Gil.

A més, cal destacar alguna de les fotografies fetes per l’alumnat de l’EASD de Castelló baix la direcció del professor Jose Antonio Arias. Per exemple, fotografies que tracten de mostrar els beneficis de consumir productes de proximitat.

O fotografies que són crítiques amb l´ús excessiu dels plàstics i les conseqüències que aquest ús comporta.

La qualitat de totes les obres, premiades o no, ha estat el resultat d’un gran treball durant tot el semestre. Felicitats a tot l’alumnat i artistes participants.

Leave a Comment