Projecte de marketing social sobre l’ús responsable de les TRIC

En el curs 2022/23 el projecte de marketing social que es fa dintre de l’assignatura optativa de 4t curs, marketing social i polític, és sobre el necessari ús responsable de les xarxes socials i Internet.

Presentació del projecte al congrés DIMEU de l’UJI

El divendres 9 de juny representats dels quatre grups que van fer la campanya de conscienciació sobre el bon ús de les TRIC de l’assignatura marketing social i polític van presentar la ponència que tenia per títol: ‘Aprenentatge cooperatiu per tractar els ODS en un projecte d’aprenentatge-servei’ al congrés sobre educació DIMEU, que se celebra tots el anys a la Universitat Jaume I. Aquesta ponència és un dels resultats dels projectes fets durant el primer semestre del curs 2022-2023.

Imatges de Cristina i Fran en el congrés

Vull agrair i donar l’enhorabona als autors del treball: Ana Maria Croitoru, Cristina Pérez, Juan José Giménez i Francisco Zapata. Especialment a Cristina i Francisco que van exposar de manera brillant el treball en la sessió primera del DIMEU.

Productes audiovisuals de la campanya marketing social relacionada amb les TRIC

Abans de Nadal del curs 2022-2023 es van presentar els resultats finals d’aquest projecte, on podem destacar la realització dels següents productes audiovisuals:

SPOTS RELACIONATS AMB COM REDUIR L’ÚS DE MÒBILS I TAULETES ENTRE LES XIQUETES I XIQUETS

SPOTS RELACIONATS AMB L’OBSESSIÓ PER LA IMATGE A LES XARXES SOCIALS

SPOTS RELACIONATS AMB LES CONSEQÜÈNCIES NEGATIVES DEL CIBERBULLYING

SPOTS RELACIONATS AMB LA LUDOPATIA ONLINE

Membres participants del projecte sobre les TRIC

A més de l’alumnat d’ADE i de Publicitat de l’UJI, el projecte compta amb la col.laboració de diferents professionals de l’àmbit artístic com: l’escriptor Josep-Joan Miralles i Torlà, la contacontes Rosabel Canós i el grafiter Lucas Adrían Rocher. Aquests professionals han participat prèviament en altres projectes de l’assignatura creant obres artístiques segons la temàtica o causa social a tractar. De fet, en alguns casos la participació és col.laborativa entre d’ells. Així podem destacar com la contacontes Rosabel Canós ha teatralitzat obres escrites per l’escriptor Josep-Joan Miralles i Torlà per a projectes de marketing social de l’assignatura.

A mes, també participen de manera activa creant obres artístiques diferents centres educatius on podem destacar: l’alumnat del cicle formatiu de fotografia de l’EASD; l’alumnat d’ESO de l’IES de Nules, l’alumnat d’ESO de l’IES de Cabanes, l’alumnat d’EDO de l’IES Vicent Castell de Castelló de la Plana, l’alumnat del CEIP Grangel Mascaròs de l’Alcoar; i l’alumnat del CEIP Censal de Castelló de la Plana.

1 comment add your comment

Leave a Comment